Pokličite nas: ++386(0) 2 250 10 30 - e-pošta info(at)mizarstvo-zlatorog.si

Podjetje danes

Mizarstvo Zlatorog

Podjetje Mizarstvo Zlatorog d.o.o. se ukvarja z mizarsko dejavnostjo, predvsem z izdelavo mizarskih izdelkov po naročilu. Opremljamo poslovne, trgovske, gostinske, hotelske in stanovanjske objekte. Tehnološko in organizacijsko smo usposobljeni za maloserijsko izvedbo vseh mizarskih del, tako izdelave notranjega pohištva, lesenih predelnih sten in zunanjega stavbnega pohištva. Uveljavljeni smo tudi kot izvajalec prezračevanih fasad iz lesenih oblog plošč Trespa, Abet, Max, Prodema, Alpolic in Alucobond.

Pri svojem delu se prilagajamo zahtevam in željam naročnikov, projektantov, trendom oblikovanja in uporabi novih materialov. Vse naše produkte tržimo pod lastno zaščiteno blagovno znamko Lesopan.

Naše poslanstvo je ustvarjanje vrhunskih in inovativnih izdelkov na področju lesne industrije, ki z dolgo življenjsko dobo osrečujejo vse naše kupce. Posebno pozornost posvečamo prijaznemu odnosu do okolja, v katerem delujemo, ter razvoju potenciala vsakega posameznika v podjetju, s katerim skupaj gradimo finančno močno in uspešno podjetje.