Pokličite nas: ++386(0) 2 250 10 30 - e-pošta info(at)mizarstvo-zlatorog.si

Fasade

Lesene fasade in fasadni sistemi

Fasadna obloga nima le zaščitne funkcije, ampak deluje tudi dekorativno. Lesena fasadna obloga naredi objekt naraven in domač. Fasadne obloge iz ploščic  poleg elegance izražajo tudi občutek udobja, odločnosti in usklajenosti.
Sistem prezračevanih fasad vključuje toplotno izolacijo in nosilno podkonstrukcijo s kompaktno ali pločevinasto  oblogo na zunanji strani zidov. Prezračevana fasada odpravlja vlago, zmanjšuje vpliv toplotnih mostov in porabo energije ter izboljšuje zvočno izolativnost novih in obnovljenih zgradb. Pozimi preprečuje toplotne izgube, poleti pa pregrevanje objekta in tako v zgradbah ustvarja ugodne klimatske pogoje.
V fasadnem sistemu z oblogami iz fasadnih plošč upoštevamo sisteme kot so ABET, ETERNIT, FUNDERMAX, TRESPA in podobne. Vsi sistemi temeljijo na enaki osnovi, razlike se pojavijo v sestavi zunanje fasadne plošče in nosilne podkonstrukcije. Fasadne plošče so mehansko in fizično obdelane pod visokim pritiskom. Fasadne plošče se na osnovno podkonstrukcijo pritrjujejo z vijačenjem, kovičenjem ali lepljenjem.

Zahtevajte ponudbo

Naši zaposleni vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vaši željah in vprašanjih. Pišite nam in v kratkem času vam bomo poslali ponudbo.