Pokličite nas: ++386(0) 2 250 10 30 - e-pošta info(at)mizarstvo-zlatorog.si

Lesopan

Stene, vrata in pohištvo

Lesopan™ - 2D sistem oblikovanja lesenih plošč

Pod blagovno znamko Lesopan™ smo v Mizarstvu Zlatorog oblikovali ekskluzivno linijo izdelkov, narejenih iz elegantnih reliefnih plošč, ki jih izdelamo posebej za vaš dom oziroma stanovanjski ali javni objekt. Lesopan™ stene, vrata in pohištvo s svojo inovativnostjo in dovršenim oblikovanjem navdušujejo in prepričajo še tako zahtevnega naročnika. V koraku s časom si želimo ponuditi le najboljše, zato smo navdih za ekskluzivno linijo izdelkov poiskali v svetovnih trendih, ki smo jih dopolnili z domačo izkušnjo. Dekorativne panelne plošče z edinstvenimi vzorci in barvami obogatijo vašo notranjo opremo in ustvarijo svojevrsten pečat.

Lesopan™ stene in vrata smo ustvarili z uporabo inovativnih procesov oblikovanja laminata ali furnirja nad izrezljanim lesenim jedrom. Prednost Lesopan™ sten je v tem, da jih lahko žagate, prilepite, privijete ali preprosto nameste na zidove.

Lesopan™ pohištvo je pametno zasnovano, njegova bistvena prednost je v mnogoterih kombinacijah, ki so vam na voljo, saj na primer Lesopan™ stene delujejo kot vrata ali predalne ličnice. Z barvnimi ploščami in različnimi drevesnimi vrstami združujemo drzne barvne kombinacije s toplino lesa. Možnosti je veliko, izbira vaša.

Ker je ekskluzivna linija Lesopan™ narejena iz trajnih materialov, ki jih lahko enostavno čistitmo, in vzdržijo ponavljajočo in dolgotrajno uporabo, je poleg stanovanjskih objektov primerna tudi za javne.

Lesopan™ paneli so izdelani iz MDF plošč z različnimi končnimi površinami in z računalniško oblikovanimi poglobljenimi vzorci, ki se nadaljujejo iz enega panela v drugega.

Lesopan Forest vzorci Lesopan Forest Lesopan Forest

Lesopan Circles vzorci Lesopan Circles Lesopan Circles